Categorie

Een schuld op je creditcard afbetalen

Geschreven op 26-04-2010 door Kladondie

Een schuld op je creditcard afbetalen is een vervelende kwestie. Die ellendige rechthoekige stukjes plastic hebben velen zoals jij al tot wanhoop gedreven. De rekeningen komen zonder ophouden binnen en wat nog erger is, elke rekening is hoger dan de vorige vanwege verborgen kosten, gigantische rente en ondoorzichtige lidmaatschapsgeleden. Als je een schuld op je creditcard moet afbetalen ontdek je ongetwijfeld dat dat steeds moeilijker wordt. De rente blijft zich opstapelen en de bedragen die je schuldig bent rijzen de pan uit, en je kunt amper het hoofd boven water houden.

Schuldenregeling

Maar als je net als zo veel anderen alleen de maandelijkse afbetaling nog kunt opbrengen, hoef je je geen zorgen te maken, dankzij de mogelijkheid van een schuldenregeling. Die is echt het overwegen waarde en wat nog belangrijker is, uiteindelijk kan het je financiële redding betekenen. Dat maakt het afbetalen van een schuld op je creditcard veel eenvoudiger, ook al kun je alleen de maandelijkse afbetaling opbrengen. Via onderhandelingen kun je de bedragen die je op je card schuldig bent substantieel reduceren, en omdat je enkel je gewone maandelijkse afbetaling doet, is er niet zo verschrikkelijk veel aan de hand.

Ideale oplossing

Een regeling is de ideale oplossing en omdat de creditcard-firma’s zelf ook de druk voelen van klanten die financieel in gebreke blijven, realiseren ze zich dat het beter is om iets terug te krijgen dan helemaal niets. Bovendien vraag je niet te veel en ben je oprecht van plan elke maand terug te betalen wat je schuldig bent, niets meer en niets minder. Die eerlijkheid brengt je verder en al zal je kredietrapport er wel onder lijden omdat je onderhandelt om de bedragen die je schuldig bent omlaag te krijgen, uiteindelijk is het dat wel waard.

Niemand vindt het leuk om een schuld op een creditcard af te betalen, maar het moet nu eenmaal. In een perfecte wereld zou niemand iets terug hoeven te geven en zou het een kans zijn om terug te slaan nadat je jarenlang via verborgen rentetarieven waar niemand het hoe en waarom van snapt, financieel in de boot bent genomen.

Als je een afbetalingsregeling overweegt, is het verstandig een schuldverlichtingsnetwerk te raadplegen. De beste schuldverlichtingsnetwerken zijn alleen aangesloten bij de best presterende, gevestigde en betrouwbare ondernemingen die financiële regelingen treffen. 

Auteursrecht Vermenigvuldiging van deze tekst is op elke wijze verboden zonder expliciete toestemming van de schrijver. (Kladondie).
Beoordeling
 • Op dit moment 3.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

3.0/5 (1 stem)

ReagerenInloggen
 •  Email ontvangen bij nieuwe reacties
 •  Inschrijven voor de nieuwsbrief
 • Geen codeNieuwe code
Bedankt voor het reageren

Je reactie is verzonden. Een bevestiging is naar je emailadres verzonden.

 • 25-08-2016 om 0:13 door Miss Lucy(gast)


  nIF YOU NEED A REAL SPELL CASTER PLEASE CONTACT DR UDABOR TEMPLES HE IS A GREAT MAN He brought back my ex within 24 hrs when others spell casters failed just using this post as a testimony and to tell people that there are still Real spell caster out there . if you need his help in any way be it LOVE SPELL ...SPELL REMOVAL........GOOD LUCK......do contact him directly on E-mail: udabortemple@gmail.com Thank you all.